Werkwijzen

Naast onderstaande werkwijzen is persoonlijke aandacht een belangrijke element en vormen mijn kernwaarden de rode draad. Eenvoud, duidelijkheid, energie en integriteit. Mijn werkboek van hoofd naar hart en inspiratiekaarten zijn een werkmiddel die ik ook met veel enthousiasme gebruik.

Mindfulness

Met deze Boeddhistisch geïnspireerde ziens of zijns wijze leren we hoe we in contact komen met het HIER en NU.

ACT-therapie

In de deze therapie vorm, acceptance and commitment therapy, werken we aan psychologische flexibiliteit. Hoe ga jij om met gedachten, gevoelens en prikkels? Ben jij bereid om aan het leven van je dromen te bouwen? Ik wel! 

Wandeltherapie

Wandelen is de ideale manier om spanning op een natuurlijke manier van je af te laten glijden. Om terug in contact te komen met je omgeving of met jezelf en om de dingen op een rijtje te zetten. Bewezen effectief!

Creatieve therapievormen

Schrijven, dansen, tekenen, bewegen! Dat wat we als kind zo makkelijk konden maar misschien verleerd zijn kan in het volwassen leven nog steeds heilzaam zijn.

Meditatie

Er zijn ontzettend veel voordelen aan het beoefenen van meditatie. Je leert bijvoorbeeld om met je  aandacht bij jezelf te blijven, om minder reactief te zijn en het helpt je met ontspanning. Tijdens een traject kunnen we stilstaan bij verschillende soorten meditaties. 

Gesprekken

Door structuur aan te brengen in een gesprek werkt het zeer verhelderend om gedachten eens uit je hoofd te zetten, ze uit te spreken, te delen.

Inspired action

Gebruik maken van intuïtie is een mooi geschenk. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig, het is een kwestie van het volgen van je innerlijke stem. Dat kan je leren. 

Boerenverstand

En soms is het allemaal veel eenvoudiger dan dat we er in ons hoofd van maken.

praktijk

 3680 Maaseik

$

contact

Telefoon: 0456 30 83 84

E-mail: info@kath-walk.com