“Ik was 10 en zat in het vierde studiejaar mijn elle-boog op de bank ik keek naar buiten. In gesprek met de wolken. Wat wil je worden Kathleen?  Ik wil mensen helpen en daar moet ik helemaal niemand voor worden want dat DOE je toch gewoon?

Kathleen let je op? Altijd het zelfde met jou!

Ik donderde van mijn wolk en ging verder met de oefeningen die ik al af had. “

Mijn kalme, gevoelige en enthousiaste ‘wezen’  bieden een vertrouwde sfeer waar jij of je kind zich op je gemak kan voelen. Tijdens onze gesprekken draait het even helemaal om jou! De aandacht is van hoge kwaliteit. Structuur en concrete doelen brengen de coachsessies in balans. Ik werk deels met verschillende methodieken en technieken maar ook zet ik mijn intuïtie in en kijk ik per sessie wat er op ons afkomt. Er wordt gewerkt met thuisopdrachten en daarvoor is er inzet en toewijding nodig. Deze opdrachten zijn steeds aangepast aan wat voor jou realistisch is. 

De opleidingen die ik deed waren een verrijking, ACT-Therapie, MBCT, Coaching bij hoog sensitiviteit, Wandel coaching en Speltherapie! Deze studies voelde als thuiskomen. Omdat ‘de mens’ mijn passie is ben ik in mijn vrije tijd ook nog bezig met vakliteratuur en verdiep ik mij nog steeds. Regelmatig school ik mijzelf bij zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen. Klaar met leren ben ik nooit. Gelukkig! 

Ik volg een holistische visie waarin leefstijl, emoties, mindset en een spirituele dimensie met elkaar verweven zijn. In dat kader kan ik ook gebruik maken van Bachbloesems,  deze werken door op energetisch niveau en helpen bij het in evenwicht brengen van de gemoedstoestand. Het doel van deze Bachbloesems is het evenwicht te herstellen tussen de persoonlijkheid en de ziel want vanuit innerlijk evenwicht zijn we tot heel veel in staat. Klaar omdat te ontdekken? 

Mijn eigen levenservaring in het overwinnen van verschillende uitdagingen op vlak van mijn gezondheid zijn een meerwaarde. Ze hebben mijn mindset en levensvisie in een geheel ander daglicht geplaatst.  Persoonlijke ontwikkeling is mijn levenspad. De kracht van een ontwaakt hart en een verruimd bewustzijn zijn niet onder stoelen of banken te steken maar vragen om gedeeld te worden met de wereld! Doe jij mee? 

 If you think you are too small to make a difference

Try sleeping with a mosquito in the room

– Dalai Lama

praktijk

 3680 Maaseik

$

contact

Telefoon: 0456 30 83 84

E-mail: info@kath-walk.com