Langdurig holistisch

coachtraject

Wil jij jouw potentieel ontdekken en
leven vanuit kracht en kwetsbaarheid?
Dan gaan we samen op pad!

Voel jij dat het echt helemaal anders mag? .

Of bevind jij je al een tijdje op het pad van persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek naar verdieping en integratie? Dan is dit traject passend voor je. Alle lagen van jouw gezondheid komen aan bod. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Dit traject duurt ongeveer 9 maanden. Meer info? Of Kennis maken?

Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij je mindset en levensstijl aanpakken?
Terug verbinding maken met je gevoelswereld, ook als dat moeilijk is?
Structuur aanbrengen bij het inrichten van je nieuwe doel(en)?
Begeleiding bij je persoonlijk transformatie proces?
Mindfulness oefeningen integreren in je dagelijkse leven?
Samen een wandeling maken zodat er weer helderheid en verbinding kan plaatsvinden?
Of misschien ben je op zoek naar begeleiding voor je (hoog)gevoelig kind?

Kortdurend 1 op 1 coachtraject.

Voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen. Keuze uit een Basic, Medium of Full option Traject.

Lees meer

 

Langdurig coachtraject voor jongeren.

Soms hebben jonge adolescenten wat langer begeleiding nodig omdat ze moeilijkheden ervaren op meerdere vlakken.

Lees meer

Langdurig holistisch coachtraject.

Wil jij jouw potentieel ontdekken en leven vanuit kracht en kwetsbaarheid? Dan gaan we samen op pad!

Lees meer

Mindfulness on the go

Interesse in een serie Mindfulness op jouw school, binnen jouw organisatie of in jouw bedrijf? Samen komen we tot een afgestemd programma!

Lees meer

Reviews over Kath-Walk

Katleen Heussen
2 weken geleden

Super fijn traject gelopen met Kathleen. Ze is Liefdevol aanwezig , kundig in haar zijn en benieuwd nieuwsgierig om je te begrijpen en je handvaten te kunnen geven. Opnieuw Thuis gekomen bij mezelf. Dankjewel hiervoor Kathleen xx

Elina De Decker
een maand geleden

Kathleen is een super vrouw! Met de moeilijkheden, verdriet, … die ik afgelopen jaren heb meegemaakt en waar ik het moeilijk vond om terug een weg te vinden naar rust, bewust zijn wat er om je heen gebeurt, gelukkig zijn,… daar heeft kathleen mij een echte houvast in gegeven waar ik steeds terug aan denk en me de vraag steeds stel als ik een moeilijk moment heb, wat zou Kathleen tegen me zeggen? πŸ₯° Bedankt Kathleen om mij terug in zachtheid te laten leven. ❀️ eeuwig dankbaar! πŸ™

Inge Roex
een maand geleden

Fijne, lieve, eerlijke en aangename coach. Luistert heel goed, zoekt naar leuke oefeningen om thuis toe te passen. Mijn zoon heeft er veel van opgestoken Merci Kathleen.

Jolanda Wolfs
2 maanden geleden

Ik ben Kathleen heel dankbaar omdat ze mij heeft geholpen om de innerlijke woede die ik heb tegenover bepaalde mensen, een plaats te geven. Er is weer rust in mijn hoofd en het slapen gaat ook weer beter. Als er een moeilijk moment is denk ik aan haar gesprekken en krijg ik weer de kracht (van mijn Orca en een πŸ‘Š aan fossiel πŸ˜‚).

Marita Vangeloven
3 maanden geleden

Pas een coaching van 3 sessies achter de rug . Met behulp van een super lieve Kathleen. Die mij gestuurd en geholpen heeft met richtlijnen en handvatten om te leren omgaan met mijn onzekerheden. Bedankt Kathleen

Brent Pisetti
4 maanden geleden

Kathleen is een hele slimme en zachte vrouw, ik ben dit traject meer als een jaar geleden gestart en ben meer dan tevreden over de resultaten en vooruitgangen die wij samen hebben geboekt niet alleen op emotioneel gebied maar ik op het vlak van gezond eten, een dagritme, sporten en bewegen. Alles waar ik op het moment zelf nood aan had heeft Kathleen mij ondersteund en geholpen. Ik ben zelf een jongen van 18 jaar en het traject bij Kathleen heeft mij meer dan geholpen.

Rita Winckels
5 maanden geleden

Kathleen is erg kundig, lief en kan goed met kinderen omgaan. Nicky voelde zich direct op haar gemak. Ze heeft ons op korte termijn erg goed geholpen. Nicky heeft veel aan de sessies gehad en nu nog steeds. Als het weer het toelaat gaat de sessie buiten door, heerlijk vindt Nicky dat. Na elke sessie krijgen we per mail een verslag, dit helpt ons om thuis er ook verder mee te kunnen gaan. Heel erg bedankt Kathleen.

Wendy Cornelissen
5 maanden geleden

Kathleen heeft het super aangepakt bij onze dochter. Onze dochter ging ook heel graag naar haar ze voelde zich op haar gemak bij haar. En heeft haar en ons vele tips en manieren geleerd om er zelf verder mee aan de slag te gaan. Heel erg bedankt Kathleen voor de goede zorgen.

Katja Vanclooster
6 maanden geleden

Kathleen is een zacht persoon, met een uitermate rustige uitstraling. Ze stelt je op je gemak. Ze maakt tijd voor je als ouder en gaat al wandelend op weg met jou of je kind. Onze zoon heeft enorm veel geleerd uit het traject met Kathleen en voelde zich er steeds begrepen. Wij begrijpen elkaar nu ook beter. Als je vragen of bedenkingen hebt, kan je steeds terecht bij haar. Voor ons een traject waar de als gezin veel geleerd hebben, tools gekregen hebben om verder aan de slag te gaan. Dank je wel voor je liefdevolle ondersteuning. πŸ₯°

Nele Dalemans
7 maanden geleden

Alles is overvloed.... Dat zijn de woorden die me het meest bijgebleven zijn van de sessies. Op een moeilijk moment denk ik hieraan. Er zijn meerdere opties mogelijk en je zit niet vast... Het was een parcours dat soms confronterend aanvoelde maar dat mij wel bewust maakte van bepaalde vastgeroeste patronen en me een spiegel voorhield. Het deed me durven springen en eindelijk die keuzes te doen maken die ik al eerder wilde maar niet durfde te nemen. Ik ben 18 kg afgevallen, heb een nieuwe job en probeer elke dag een beetje milder voor mezelf te zijn. De stem van mijn innerlijk kind wordt eindelijk terug gehoord ( nog niet zoals het zou moeten, maar we zijn op weg :)) Dank je wel Kathleen ❀️

Renate Szotek
7 maanden geleden

We zijn zeer tevreden over het parcours dat onze zoon heeft doorlopen bij Kathleen. Hij is zelfzekerder geworden en dit merken we zeker aan zijn gedrag, en probeert ook veel opener te zijn naar ons toe. De ontspanningsoefeningen die hij geleerd heeft zijn een perfecte aanvulling om de drukke dagen door te komen. Zijn gezonde voeding , de groenten die hij door Kathleen heeft leren eten, is zeker een meerwaarde voor een gezondere levensstijl. Dank je wel Kathleen voor de begeleiding en de open communicatie.

Sarah Geebelen
8 maanden geleden

Met Kathleen hadden we meteen een klik. Ze schat de situatie juist in, stelt gerust en biedt meteen concrete tools aan om aan de slag te gaan. Dat ze dit alles in de buitenlucht doet, is zeker een meerwaarde. Een aanrader!

Rachellle Magnette
9 maanden geleden

Life changer! Kathleen is een super aangename vrouw in omgang. Ze heeft mij geholpen om terug meer grip te krijgen op mijn leven. Kathleen haar passie komt zeer duidelijk naar buiten in haar werk. Toont veel begrip en empathie voor jouw gedachtes en gevoelens, dit maakt het traject zeer comfortabel. Haar sessies zijn zeker een aanrader!

Manon Bottenberg
10 maanden geleden

Ik ben hier 9 sessies geweest. Is een hele lieve meid heeft mij heel goed geholpen waar ik mee zat ik ben nu anders gaan denken. Ik zou het zeker aanbevelen

Wout Langers
11 maanden geleden

Het was heel fijn en ik heb mijn zelfvertrouwen terug gekregen, elke keer kon ik mijn lach niet weghalen 😁

Ann Gutschoven
11 maanden geleden

Onze dochter had een heel goed gevoel bij Kathleen. Het klikte meteen. Kathleen leerde haar via tools na te denken over en stil te staan bij haar gedachten en gevoelens. Ze leerde zo dat elk gevoel er mag zijn. Op deze manier kan ze nu gemakkelijker omgaan met bepaalde gedachten die angst en stress veroorzaken. Dankjewel Kathleen! Je was top!

mathijs Goven
een jaar geleden

Ik deed een medium traject bij kathleen hierdoor ben ik bewuster geworden van mijn leefstijl heb ook beter leren communiceren en voel me mentaal en emotioneel beter door de wandel coachings was het leuker dan ik had verwacht het is zeker een aanrader

Romaisae Karazi
een jaar geleden

Kathleen heeft me geholpen om mijn gevoelens te leren accepteren, emoties komen en gaan. toen ik pas bij haar was had ik het erg moeilijk en nu gaat het stukken beter en ze is ook een heel aardige vrouw

Sherren Van den Heuvel
een jaar geleden

Kathleen is een topmadam die op haar eigen, unieke manier een weg zoekt en vindt om je te helpen doorheen persoonlijke uitdagingen en moeilijke momenten. Mij heeft ze rust gebracht en geleerd om zelfzorg een belangrijke plaats te geven. Ik heb tools ontdekt, waar ik bang van was door onwetendheid, maar die mij nu helpen om even op de pauze-knop te drukken wanneer dat nodig is. 'Ik ben ook belangrijk' is de instelling waar ik nu mee verder ga. Bedankt!

Laura Janssen
een jaar geleden

Via een winactie op Facebook had ik een wandelsessie bij Kathleen gewonnen. Ik heb hierbij een eerste kennismaking gemaakt met haar en haar werkwijze. De wandeling en coaching vond ik een super leuke combinatie! Het was een luchtige manier van bewustwording.

Stephanie Franchini
2 jaar geleden

Kathleen heeft mij enorm geholpen tijdens een moeilijke periode. Ik was mezelf volledig kwijt.. Door mindfulness- en ACT oefeningen heb ik mijn passies terug gevonden en geniet ik nu meer van de kleine dingen. Bedankt!

julie geurts
2 jaar geleden

Een echte aanrader! Geweldige vrouw met een prachtige visie!

Noa Stevens
2 jaar geleden

Ik kom hier al een tijdje en Kathleen heeft me al ongelooflijk veel geholpen! Ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd en ben steeds gemotiveerd om naar een nieuwe sessie te gaan met veel vreugde. Kortom, ik ben heel erg tevreden hier!

Bij Kathleen ontdekte ik een kant van mijzelf die ik voorheen niet kende en toch heel belangrijk is. Daarnaast leerde ik om mijn zwakke punten te omarmen en tevreden, blij te zijn met de persoon die ik nu ben. Iedere sessie keek ik er enorm naar uit om te komen. Het is een moment waar je enkel en alleen eens aan jezelf moet denken en niet aan een ander, wat ook eens goed doet πŸ˜‰ Heel erg bedankt hiervoor.

Maxime Theys
2 jaar geleden

Leren luisteren naar je EIGEN lichaam, dus niet alleen je hoofd, maar ook je hart en buik, zonder enig oordeel. Dat is wat Kathleen je op een vrije, unieke manier leert. Ik leerde er vooral dat elke gedachte die door mijn hoofd spookt okee is, net zoals elke gevoel dat in me opkomt. Kathleen gaat elke uitdaging aan en geeft je een visie op het leven mee die je naar eigen gevoel kan implementeren.

tessapeeters95
2 jaar geleden

Hele mooie ervaring bij Kathleen gehad. Mooie dingen bereikt samen! Hele lieve, fijne, zachte vrouw. Je voelt je meteen 'thuis'

Jos Hendrikx
3 jaar geleden

Daisy Aendekerk
3 jaar geleden

Onze dochter heeft een aantal sessies gevolgd zodat ze met een aantal dingen beter kan leren omgaan. Kathleen neemt haar tijd en luistert aandachtig naar de noden. Onze dochter ging met plezier. Ze gaf ook zelf aan dat het haar hielp om rustig met de situatie om te gaan. Bedankt, Lieve Kathleen!

Wat kan je doen?

Zet hier de eerste stap, dan zetten wij de volgende samen.